Asım abi...Her ne kadar ''müzikal anlamda'' son yıllarda pek sesiniz soluğunuz çıkmasa dahi;hala
biz kırk yaşındaki tazeler tarafından unutulmamış olan sevgili abim....Neden ben veya benim gibi meraklı tazeleri rahatlatmıyorsun....
Sevgili Abim, her ne kadar senin yazdıklarına pek bir yorum yazmasam dahi emin ol, her yazdığın yazıyı ve geçmişde yaşadığın tecrübelerini ve bu forma aktardığın bilgilerini okuyorum...Özellikle bizim sularımızda bulunmayan ve Amerika gibi Yüzü okyanusa bakan ülke sularında yaşayan/yakalanan ''O çizgili Levrek'' diye adlandırılan muhteşem balıklar ile ilgili bilgilere ve fotolara hayran hayran bakıyorum...Bu balık türü keşke doğal ortamı müsait olsa idi de ve bizim sularımızda da bulunabilseydi....Bu tür balık resimlerine ulaşmak isteyen arkadaşlar internette fish/fishing vs.... yazıp da karşılarına çıkan sitelerden bu tür balık resimlerine ulaşabilirler....
Sayın abim, eğer
sence bir mahsuru yok ise ; senin bugünlerde veya ileriki bir tarihde ama kıyıdan...Ama tekne ile yapacağın bir av ile ilgili bir anı/raporunu ve fotolarını veya video paylaşımını
b.e.k.l.i.y.o.r.u.m....Lütfen bu yazımı okuyup da daha çok beklersin deme.....