Evet güzel söylemişsiniz..Burası amatör balıkçılık forumu ve ben VOLKAN REİS de profesyonel balıkçılık yapıyorum o yüzden burda avı paylaşmamalıydım demi? Yada bunu yaptıysam bile gizlemeliydim..Burda benim yaptığım şey yalnız katliam yaratıp profesyonel balıkçıyım bana kimse karışamaz olayı değil benim yaptığım 3-5 kuruşluk balık var elimde yemek istemediğim için verip kendi cep harçlığımı çıkartmak onu da zaten öyle yan tekne komşumuzun arkadaşına verdik hani tezgah açıp satmadık.Evet amatör balıkçılık forumu ben profesyonel balıkçılık yapıyorum ne yapmam gerek burayı terk etmem mi ? Ben bu yaz başından beri profesyonel balıkçılığa başladım onu da sadece kendi teknemizde yapıyorum çok çeşitli yerlerde av yapıyorum karadan olsun başka yerden organizasyon olsun heryere gidiyorum ama sorun bakalım kim sirkülere daha çok önem veriyor millet ufakta olsa bişey olmaz ufağındanda et çıkıyo büyüğünden de diyip aldığı balıkları ben hiç bakmadan geriye salıyorum zaten balık yiyen birisi değilim başkalarına yedirceğime denizde gezsin hayvan ne olucak..
Neyse lafı uzatmayım yapmam gereken nedir bana onu söyleyin ?