Merhaba Erdal Bey....
Mesajınızda sanki iddia varmışta birileri cevaplamalıymış gibi bir hava sezdim... Eğer yanlış anladımsa kusuruma bakmayın.... Asım Can beyin ne sözcüsü nede avukatıyım... Sitemize güzel bir dinamizm sağladığını düşünüyorum.... Umarım diğer arkadaşlarımda benim gibi düşünüyordur...
Yazdıklarınızdan birisi ile ilgili;
"İlgilendiğiniz surfcasting ile uzun atış amaçlı olan longdistance casting farklı şeylerdir..Ben de Uzun zamandır bu alanda uğraşmaktayım..Ancak henüz 172 metre sınırını geçemedim.."
Asım can Beyin; Sizin sınırınızı aştığını görenlerdenim... birden çok atışta bu mesafenin aşılmış olması tesadüf değildir sanırım...
Erdal Bey, sizinde ne denli usta ve bilgili balıkçı olduğunuzu başka yerlerden tanıyoruz.... İsterseniz sizin gibi ve Asım Bey gibi ustalar hatta bu kombinasyona olmazsa olmaz dahil olması gereken Erol bey gibi ustalar biz amatör ruhlu avcılara daha çok bilgi ve deneyim katabilirsiniz...
Yetlinlik ve ehliyetin sınanması yerine birliktelikle ve el ele güzel bir literatür oluşturulabileceğini düşünüyorum...
Ne dersiniz...
Selam ve saygılarımla...
Rastgele...