İşe yarıyor
Selamlar .İki gündür cevap yazıyorum elektriğin azizliğine uğruyorum.Serdar kardeş bence senin denemen bizim komserinki gibi başarıya ulaşmış gibi.Ben saatteki ay takvimi olayını biliyordum.Saatin normalde türkçe klavuzu yok ama ben firmadan istedim gönderdiler.Benim ufak çaplı araştırmalarımda ay hareketleri ile balıkların yemlenme saatleri arasında önemli bir ilişki olduğunu öğrendim.Saat bu ay takvimini baz alarak hesaplama yapıyor.Tabi Türkiye saat farkı ve bulunduğunuz batı veya doğu boylamı değerlerini girmek şartıyla.Benimki bir varsayım ama aslında bu ay takvimi hikayesi bize ayrı zamanlarda olsada neden aynı gün şartlarında yani hava ve rüzgarın,avlanmaya gittiğimiz saatlerin hep aynı olmasına rağmen bazen balıkla bazende boş döndüğumüzü açıklayabilir.Mesela ben geçtiğimiz sezon hava şartları aynı olmasına rağmen bazen 3 günde bir gittiğim halde bazen dolu bazen de sıfır çektim.Dediğim gibi sadece varsayım.Denemeye devam edip daha sağlıklı bir rapor vericem inşallah
Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fani dünyada bıraktığın eserlere kıymet verme.
|