Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-03-2008, 07:04   #20
Lethe
Kaptan

Lethe kullanıcısının avatarı

Alıntı:
araştırıcı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Süpersin Ulaş...
Ben Braid kullandım kullanalı atma mesafesinden çok memnunum ama gerek av alanım ? gerekse dönem itibarıyla ? belkide braid den ? kaynaklanan bir nedenle verim düştü... Üstelik Leader kullanmaktayım... Leader kelime anlamı olrak "öncü" demektir. Genellik FC den imal edilir ve suda hemen hemen görünmez... Buna rağmen yakaladığım ve-veya sahte balığın peşinden takip eden av miktarımda düşme olduğu için malzemelerimi ve kendi yöntemlerimi sorgulamaya başladım... Senden aldığım bu geri bildirim beni SEVİNDİRDİ... Teşekkür ederim...
Bu yazlılanların bana, Alper' e, sana ve bu konuyu okuyan tüm arkadaşlara katlısı olacağı kanısındayım.....
En güzel dileklerimle...
Selamlar..
Levent Abi bence azalmasındaki baş etken mevsim.Malum sular soğuyunca balık kıyıdan uzaklaşıyor.Şunu gördüm ki, tabi yerine göre değişmekle beraber,mayıs-haziran aylarında değil FC misina, çamaşır ipiyle atıp çeksem yine de levrek vuracak yani o derece saldırgan oluyor balık
Yanlız başka bişey sormak istiyorum:
Ben, balık olduğu zaman,güneş batmadan hiç vuruş alamıyorum.Yani illa hava kararmış olacak.Sadece bir kere saat 18:00 civarında balık vurdu.Diğerleri hep gece.Bu durum normal mi, yoksa ben de kendimi sorgulamaya devam edeyim mi?
Saygılar..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
..-.-...-... -.-..-.-..-.-.
Lethe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla