Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-04-2008, 19:38   #8
BORNOVALI
Oltacı

" çok teşekkürler ama linki göremiyorum "

Sayin Sengün ,

Link , su anki * sin yerideydi . Fakat , Web Admin' ce kaldirildi .
Yazinin en altindaki (Bu mesaj en son " 29-03-2008 " tarihinde saat 12:02 itibariyle DzzY tarafından düzenlenmiştir.... Neden: RekLam içerikLi mesaj. )
ifadesi bunu kanitlamaktadir . Bana göre,, Medenice tartisilabilir bir yetki mes'elesi ve degerlendirmeyi iceren , hatta asilmasi gerektigine inandigim bir kültür konusudur .
Mail yoluyla , tesekkürlerimle basladigim cevabimda , yazimin bilgi destegi iceren en önemli kisminin silindigini , bu nedenle yazinin tamaminin kaldirilmasinin daha dogru olacagini iletmistim .
Ama , gördügüm kadariyla , asmayi uygun bulmuslar .
…….

Simdi ,,, Buradan cikan önemli sonuca gelirsek ,,,
sonuc , konuyu hem kasiyip hemde kabugunu kaldirmaya calismadan , bu gibi tuzaklara herkezin kolayca ve tüm samimiyetiyle farkinda olmadan
düsebilecegidir. Ikincisi ise,, silip gecmeninde bir cözüm yolu olmadigidir !

Bildigim tek sey , 21 ci yüzyilda bu konuyu ne yapip yapip asmamizdir . Zira , Bilgi ,, herseyin önüne gecen yegâne kavramdir ve sosyo - kültürel tecrübelerin kazanilmasindaki en büyük etkendir !

Bu durumda Sayin Sengün , Cevabinizda E-Mail adresinizi yazmanizi rica edecegim .

Kalin Saglicakla ,

Cumhuriyet ,, Fikren , İlmen , ve Bedenen Kuvvetli ve Yüksek Seviyeli Muhafizlar Ister .
M.Kemâl Atatürk
BORNOVALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla