Alıntı:
balıkcı omer tafarından gönderildi
rasim abi verdiğim bilgiler için çok teşekkür ederim tebrik ederim bu konuda uzmansınız üniversite okumadım ama kendimi orada bir eğitimcinin karşısında gibi hissettim.
abi bana özelden yazdığın gibi buraya yazarmısın diğer arkadaşlarda bilgilerinden faydalansın ayrıca makinanın bakım hakkında ne yapabilirim birde fiatı hakkında bilgi verirsen iyi olur .
aynı makinenin eşi vardı barajda balık aldı onun kamışı iki parça idi yanlız yanılmıyorsam çelik kamıştı 2.40m.o kamış ve makara ile çok iyi zevkli av yapıyordum.
elimdeki makaranın 3.60m.mıchelin marka kamışı vardı korbonlu diye sattım 3,sene önce 70milyona verdim balık malzemesi satan bir yere.
şu an kullandığım kamış remixon 2.70fiber çift parça ondan randıman alamammı.karbonlu kamış yıldırım ve yüksek gerilimi çektiği için kullanmıyorum. abi beni ve diğer arkadaşları aydınlatırsan çok sevinirim saygılar kolay gelsin.
|
Sevgili Ömer,Bu makina sana Fransa'dan ne zaman geldi bilmiyorum ama, Super Perfection RE isimli ve (SPFRE4000) ürün kodlu bu makine Shimano'nun 1999 -2000 yılında piyasada olan ve aşağıdaki özelliklere sahip olan bir makinedir.*Karbon Gövde*Sıralı Misina Sarım Sistemi*Atkı Telinde Titanyum Misina Toplama Mekiği*Süper Balans Sistemi*Yüksek Performanslı Dişliler*1 Bilyalı *Dinamik Balans Sistemi*Atkı Telini İçten Attırma Sistemi*Makara Dönüş Platformunda Silindirik Rulman Kiti (En az 4 rulmanın performansını sağlar)*XT7 Karbon Makara*5.1:1 Dönüş Hızı (kol bir kez çevrilince, makara 5,1 kez döner.*Yedek Makara Hariç Net Ağırlık 325 Gr. (sınıfının en hafif makinelerinden biri)----------Şimdi Ömer'im, bu kadar hafif bir makine ile ve de yüksek modül yoğunluğunda karbon 2 parça ve 2,10 m bir kamışla hiç yorulmadan yüzlerce atçek yapabilirsin. Alacağın keyifi sen düşün..Sevgiyle ve sağlıcakla kal.Rasim