Alakanızdan dolayı çok teşekkürler Mustafa bey. Sizin bulduğunuz çözüm tarzında bir çözümü bende düşünmüştüm zamanında. Bir süre kendime Windows Mobile yazılımlı bir telefon aradım. Ancak piyasadaki telefonlar benim kafamda ki bütçeyi oldukça geçmekte. O nedenle en son karar olarak ben 350 ytl ye Magellan Explorist 500LE modelini seçip bugün siparişimi verdim. Karayollarında daha önce Navturk kullandım 1 sene kadar ve karayollarında navigasyon cihazı bana pek uygun olmadığına karar verip sattım. Zaten çok fazla dolaştığım için hemen her yolu navigasyon cihazına bakmadan kendimin gittiğimi farkettim bir süre sonra

O sebeple karayolu haritası içeriği benim aradığım bir durum değil. Ben sadece tekne ile bulunduğum bölgenin ve ballık avı yaptığım noktaları işaretleyebilmem, uzun yola düştüğümde de yolumu denizde şaşırmamam için gerekli bu nedenle arıyordum bir gps cihazı, tabi fiyat/performans ilişkiside önemliydi benim için. Yine de vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum Mustafa bey. Eğer elinizde magellan gps cihazınıza uyacak güzel haritalar mevcutsa bana gönderirseniz mail yolu ile sevinirim. Görüşmek üzre. Saygılar...