Yalnız Mesajı Göster
Eski 29-06-2008, 22:10   #3
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı

Taygun kardeşim gerçekten çok güzeL anLatmış bende kendi açımdan anLatayım. Geceden Limanda kaLmaya karar verdik ve Limanın yoLunu tuttuk saat 12 civarı yatma kararı vermiştik ama taygun güzeL muhabbetime dayanamayıp uymaktan vazgeçti , saat 2 ye kadar muhabbet ettikten sonra uykuda buLduk kendimizi . Saat 4 civarı bütün çaLarsaatLar çaLmaya başLadı ve bütün Liman hareketLendi Limanın imamı namazını kıLdıktan sonra (Bizim imam saatini kendi beLirLer) motorLar çaLışmaya başLadı ve istikamet çaLı feneriydi. 40-45 dkLık yoLcuLuk sonucu meramıza geLmiştik ve çapariLeri suyLa buLuşturduk. Sabahın iLk saatLerinde baLık hem seyrek hem biraz zayıftı ve sürekLi derinLik değiştire değiştire akış istikametimizi değiştirdik bi yerde kıstık baLığı ama kaLdıramıyoduk takımLar doLsa da çekiLmiyodu hepsi birden bırakıyordu bize kaLanLar sadece 2şer 3 er iriLer . Akışı bitirdikten sonra tekrardan akmak için yukarıya doğru çıktık ve tam sürüye denk geLmiştik sanırım taygun kardeşim atar atmaz 8 tanesini birden yukarıya çıkardı ve arkasından ben 2 sefer arka arkaya 3 Lü bi sefer 2 Li bi sefer 5Li çektim aynı şekiLde babamda çaLışıyodu ve ortaLama 10 dk içinde 4 kg baLık tutmuştuk . BaLık tekrardan seyreLmeye başLadı ama bu sefer iri yapıyodu saat 10 a kadar çaLışmaLarımız sürmüştü ve saat 10 da sıcağı sevmediğim için dönüş kararını verdim motorun marşına bastım. Limanın açıkLarına geLdik ve bunaLmıştık sıcaktan doLayı taygun kardeşimLe serinLemek amaçLı kendimizi suya bıraktık 20-25 dk derin mavinin tadını çıkarttıktan sonra tekrardan teknemize çıkıp Limanımıza girişimizi yaptık.

Sanırım kardeşimde bende çok konuşmuşuz şimdi sıra fotoğrafLarda.

Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Bu mesaj en son " 03-07-2008 " tarihinde saat 08:36 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir....
Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla