Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-01-2006, 14:23   #8
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Taygun kardeşim ben bu ismi geçen sitenin bizim siteyi kötülemesini daha doğrusu bizim site hakkında olumsuz düşüncelerini okuduğum için bu yazıyı yazdım Erol arkadaşımızında yukarıda bu sitenin adresini verdiği için bende bir baktım ve Erol,unda bu siteye üye olduğunu görüp Eroldan bilgi almak istedim böyle herhangi bir sitenin başka bir site hakkında olumsuz yazılar yazmasını kınıyorum hele hele o siteye üye olmayın gibi yazıları yanlış buluyorum hata herkes yapar önemli olan hatayı kabullenip bir daha yapmamaktır böyle birbirimizi kötüleyerek yada kırarak ne kazancımız olur düşüncesindeyim senin ve siteyi kuran arkadaşların bu siteden zaten maddi olarak kazancınız yok dahası bu siteyi kurmak için maddi verileriniz var sen sıkma canını aklı başında olanlar gerçekleri görüp bizimle beraber oluyorlar üye sayısı her geçen gün çoğalıyor ve bu böyle devam ederse kimin doğru kimin yanlış olduğu ortaya çıkar biz bu sitenin üyeleri olarak sana güveniyoruz ve desteğimizi sonuna kadar devam ettireceğiz.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla