Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-08-2008, 07:18   #1
hasanova
Tayfa

hasanova kullanıcısının avatarı

Varsayılan Urla - Dikili Arası Denizden Yolculuk

Selam dostlar, bu pazar günü yani 10 Ağustos'ta teknemi Urla'dan Dikili'ye götürmeyi planlıyorum. Yaklaşık bir 10-15 gün Dikili'de tutup sonra tekrar geri getiricem. Size sormak istediğim bu güne kadar hiç bu iki yer arasında uzun süreli yolculuk yaptınız mı? Dikkat edilmesi gereken bir durum var mı? Ben daha önce Nisan ayında eski teknemi Urla'dan Foça'ya götürmüştüm, o mesfeyi bilirim. Lakin Foça-Dikili arasını pek bilmiyorum. Bilen arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. İkinci olarakta şunu sormak istiyorum, Dikili'de bulunan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim, Dikili'de teknemi nereye bağlayabilirim? Limanın ve Bademli'de ki balıkçı barınağının dolu olduğundan bahsettiler, ben genellikle Bademli taraflarında teknemi kullanmak istiyorum, boşuna Dikili içinden Bademli'ye kadar olan yolu kat etmiyelim, arabayla gidip direkt Bademli'den binelim tekneye istiyoruz. Bu konuda da yardımcı olabilicek arkadaşımız varsa çok sevinirim. En azından tanıdığı olan ya da 10-15 günlüğüne yer kiralayabileceğim bir yer veya kişi biliyorsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler dostlar. Rastgele...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu mesaj en son " 08-08-2008 " tarihinde saat 07:20 itibariyle hasanova tarafından düzenlenmiştir....
hasanova Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links