Uzun bir aradan sonra ,nihayet Seferihisar dan tekrar sırtıya çıkma fırsatını buldum.Geçtiğimiz cumartesi günü Hisarönün de önce Erhan la karşılaştım,biraz alışveriş ve muhabbetten sonra Aliağaya tekne avına gelip gelmeyeceğimi sordu,bende pazarı evde geçireceğimi söyledikten sonra yemleri bozulmasın diye Erhan dostumu yolcu ettim.Yaklaşık bir saat sonra Haldun geldi,Bir önceki Gerence katliamı muhabetinden sonra oda aynı teklifi karadan,ya Çeşme ya da Karaburun tarafları için yaptı,lakin ben evde oturmaya kararlı idim.Neyse evdeydim ve saat 20.30 da başka bir arkadaş sırtı zehiri ile beni etkisi altına almayı başardı.Sonuç aşağıda görüldüğü gibidir,küçükler adet başına 840 gram,büyükler ise 1430 gr. geldi.Av saat 11.00 de bitti.Av sırasında jigging için almış olduğum kamışı deneme fırsatım oldu,gerçekten de bu kamışlar 3 in 1 amaçına tam hizmet ediyor,yani ister jigging,ister sırtı,ister dip avcılığı için tam ferformans sergiledi,sevgilerimle
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)