Alıntı:
ADNAN tafarından gönderildi
Sevgili üyeler, geçen hafta çeşmealtı nda balığın olup olmadıgı takip etmek için  denzi abi gürol ile birlikte cumartesi geceden tekneyle çıkıp sabaha kadar harika bir hava şahane yem lermizle sabaha kadar hiç birşey yapamadık  sanırım balıklar gece oruçluydu  ama gün doğarken birden elimde bomba patlamış edasıyla elimden misinayı çekmeyi beceremeyen bir güzel diyebileceğim lidaki yel tanıştım, ardından gürol abi de yine güzel diyebileceğim el gibi bir karagöz ve ardından bir iki manda göz mercan, gün iyice ortaya çıkıyor derken 2. bomba elimde patladı  isparoz gibi tık lamasıyla harika bir çekmesiyel yerimden fırladım kısaca özetliyeyım ben çeker o çeker gibi yukarıyta tekneye alırken deniz abi kepçe diye bağırdığımı hatırlıyorum kepçesiz tekneye alınacak bişey değildi doğrusu, tam balığı (çipura) gördüm suyun yüzeyine bir karış kalmıştı.. ki kepçeyi sallayan deniz abi balığın üzerine vurunca çipunun 1kurşun 3 iğneyle arkasından el sallamak la kaldık balık yakaladığım şimdiye kadar en büyüğü olacaktı ama kısmet olmadı.. ve hemen ardından sabah müşterisi vardı teknenin geri dödük . yani kısaca balık bu sene inşallah olacak ve organizasyonlarımızı sıklaştıracağız.. sevgi ve saygılarımla...
|
adnan arkadaşım sana nasıl ulaşabilirim mail adresini verirsen sana balık turlaRI İÇİN MÜRACATIMIZ OLABİLİR..SAYGILAR