Yalnız Mesajı Göster
Eski 24-09-2008, 08:20   #1
karabins
Oltacı

karabins kullanıcısının avatarı

Cool 23.09 2008 .. Yine ildiri:)

herkese selamlar.evet dostlar yine ıldırı.gecit balığı basladı dediler ama daha vakit var onu anladım.bulustuk yine dostlarla.planlar hazırlıklar.plan sabah ve aksam suyu.sabah 05:30 gibi ıldırının gerence istikamatine bakan kıyıda basladık avlanmaya..hiç hareket yok.malzeme herzamankinden.yem:mamun....olta:klasik kolpa takımı..(kolpa bizim canımın ciğerimiz bi arkadasımız.tüm takımlar onun elinden..sağol varol kolpacım)[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ....aksama kadar balık aradık..güvendiğimiz yerler vardı..hep karlar yağdı.uzun süre aradık..hiç olmayacak yerlerde ilginç balıklar tuttuk..ilk balık faruk abimden geldi.kocaman 800 gr lık bir fangiri [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ..sonra benden geldi kocaman bir cupra[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]...sonra ahmet dostum cekti.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]....faruk abime ramazan sonu onun cektiği fangiri ile ilgili planlarımı anlatınca dayanamadı bana verdi balığı..sağol varol faruk abii..ve diğer resimler ..[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] .... ... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] .. ahmetin göbeğinden yakaladığı cupra[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ve benim payıma düşenler[url=http://img87.imageshack.us/my.php?image=24092008483hy7.jpg][/URL ...burdan ekibin geri kalan hilmi abiye ve ismail abiye akıllı olmaları konusunda bi uyarı göndermek istiyorum gercek sensey benim baskasını tanımam ....tüm balık sevdalılarına selam ve saygılar.hoscakalın