Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-10-2008, 09:22   #6
Yaban Avcisi
Oltacı

Sayin abim (Uzman)

Actigin konu bence tartisilir cünkü siteler de bazi durumlar vardir,bunu bende cok iyi biliyorum cünkü zamanin birinde bende moderetörlük yapmistim sitenin birinde.Simdi ben her actigim konuya baktigim konuya bir seyler karaliyacak olursam,Mesela 2005 in konusuna sitede yönetimde bulunan arkadaslar diyebilir bu yeni üye taaa eski konulari acip mesaj atip güncelliyor diye,yada her konuya mesaj attigimda bu kim nenin nesi her konuya mesaj atiyor diye.Simdi su da bir gercek bir üyenin attigi mesajlara göre yildizi diyelim yani senin isminin altinda varya mesaj fazlaligina göre cogalan yada acemi ,mico,tayfa kidem meselesi gibi ben ne kadar fazla mesaj atarsam bunlarin yükselecegini de biliyorum ama her tarafa yazip cizmek yada eski konulari güncelemek sorun olabilir diye düsünüyorum yönetimdekilerden ters tepki gelebilir,simdi abim senin bu konuya yeni üye olan arkadas haric herkesin altinda imzasi var yasi belli o arkadaslarimiza abi kardes baci diye hitap edebiliriz ama sen 2005 te üye olan birisi olarak imzan yok yasini belirtmemis sin senin benden yaslimi genc mi oldugunu bilebilmem icin sana büyügümsen abi kücügümsen kardes diyebilmem icin profiline mi bakmam gerekiyor.Benden iki yas büyüksün mesela !!
Simdi bazi konulara beyenmedim iyi deyil o yakaladiklarin sirkülere dahil deyil keske salsaydin gibisine yazilar yazmaktansa hosuma giden yerlere tebrik,kutlama yaziyorum zaten yoksa aksi cevap yazmis olsam (Polomik) ler yaratiliyor hemen münakasalar basliyor hali ile de yönetimde bulunan arkadaslar konuyu kilitliyor yada kizisan kisileri (Polomik) yaratan kisileri banlama durumu gibi vaziyet meydana geliyor.Ben ce isteyen yazar isteyen hosuna gitmes se yazmaz sadece benim gibi sesiz bir sekilde izler.

Selamlar,Saygilar.

Karabük
Almanya(NRW)Gelsenkirchen
Yaban Avcisi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla