Tarih: 14.12.2008
Av Yeri: Güzelbahçe 2. Liman
Avcılar: Nadir, Sefa, Serdar, Ender, Önder, Umut
Yemler: Süline ve sardalye
Bir önceki Güzelbahçe avımıza nazaran daha güzel bir av raporuyla sizlerle beraberiz. Bu sefer biraz geç çıkalım dediğimiz avımıza 7:30 sularında çıktık. 1-1,5 saat yolculuğun ardından geçen seferki avlağımıza vardık. Bu sefer daha iyi balık yapıyordu fakat yine de bu bizi tatmin etmedi ve çok yakınındaki ve 4-5 teknenin olduğu yeni avlağımıza saat 11:30 sularında vardık. Aşağıda balık olduğu kesindi fakat balıklar çok nazlıydı. Beklemek gerekiyordu. Tek tük ama iri balıklar aldık. Sonraki avlağımız kalamar yapan bir yerdi fakat kimsenin hali yoktu nedense... Sadece benim kösteğin en üstüne taktığım kalamar zokasına bir kere atlama oldu onu da bir anda hızla çektiğimden galiba kollarını koparttım. Aynı taktikle Sefa Abi de attı ama ona hiç vurmadı. Önceden hazırladığımız 3 zokalı kalamar takımlarını çıkartmadık bile

Saat 17-17:30 sularında avımıza son verip dönüş yolunu tutuk. En büyük balığı Önder, en çok balığı da Sefa Abi tuttu
Bu sefer size bir güzelliğimiz olacak o da ilk defa video ekledim. Sefa Abinin makinesiyle çekilen videoları

Umarım beğenirsiniz.
Sefa Abinin eşinin ellerine sağlık diyor Serdar Bey

Tabii ki biz de

Sefa Abi Nadir Abimizi tam istediği pozda yakaladı

Çaylar Nadir ve Sefa Abilerden

Beyler çayyyy!

Kontrol ben de artık diyor Ender

Sefa Abimiz güç yakalayacağı avlar için bu güzel havada güç topluyor

Ender bizim gibi değil vallaha oracıkta yaptı 2-3 köstek

Gelsin balıklar

Budur

Dönüş yolculuğu