Sevgili dostlar perşembe gününden itibaren kanım kaynamaya başladı ne yapıp edip balık avlamaya gitmeliydim zira bu balık insanda bağımlılık yaratıyor!!!
Hava durumu araştırmaları başladı baktımki hava biraz müsade ediyor çıkmaya karar verdim!!!
Uğur abi, Feridun abi, Cengiz abi ile iletişme geçildi (artık bende onların ekipteyim sağolsunlar beni aralarına kabul ettiler) onlarda okey verdikten sonra gitmeye karar verildi ve cuma sabahı beklenmeye başlandı!!!
Sabah özellikle mamun aradık fakat bulamadık

Sardalya alarak yola çıktık!!!
Sağolsun İbrahim kaptan bizi karşıladı hazırlıklar tamamlanıp saat 08.00 gibi limandan ayrıldık!!!
Yönümüzü adalara doğru çevirdik ama deniz bir anda kuvvetli poyrazla beraber müthiş yükseldi güneş bir anda kapandı ne olduğunu anlamadan dalgalar bizi sallamaya başladı giderken yoldan mecburen döndük ve daha yakım bir yer olan Güzelbahçe yakınlarına geldik!!!
Ancak Hayatımda ilk defa oltama bir vuruş bile olmadan günü tamamladım

Sanki denizde balık tükenmişti!!!Bu vesile ile büyük umutlarla başlayan gün çabucak sona erdi

Herşeye rağmen tek vuruş bile olmadan tamamladığım günün sonunda Uğur abi Feridun abi ve Cengiz abi gibi çok güzel bir dostluğa yelken açtım
Benden resim bekleyen tüm dostlardan özür dilerim kısmetse birdahaki sefere!!