Yalnız Mesajı Göster
Eski 26-05-2009, 11:29   #7
ibrahimz35
Moderator

ibrahimz35 kullanıcısının avatarı

Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İbrahim abi yine arada bir kaç mercan ve lidaki var. Tebrik ederim ayrıca erkek mercanlarda lezzet olarak durumu kurtarıyor.
Fakat değinmek istediğim nokta şu ki pita çok ilginç bir yer. Günü gününe değil saati saatini tutmuyor enteresan
Pitaya hiç belli olmuyor, bazen süpriz yapabiliyor. Birkere ben iri bir mercan almıştım, başka bir zaman abim yarım kiloluk çupura almıştı enson Abdullah abi minekop aldı. Nedense hep bir adet devamı gelmiyor.

Alıntı:
ADNAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ibrahım yine bu mevsimde harika görüntüler bunlar, yanında isparoz yok muydu bunların, pita da gerçekten bunları verdıyse ilgınç bir yer olduğunu ortaya çıkarmış afiyet baş şeker olsun ..
Adnan Abi, ısparozun olmadığı yer mi var? Onrarı resme dahil etmedim.

Alıntı:
kocabalık tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tebrikler hiç yoktan iyidir rastgele
Teşekkür edrim Mustafa Abi.

Alıntı:
ibrahimsepetçi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tebrik ederim adaş yinede boş dönmemişsiniz deniz havasi yeter.herdaim rastgele.
Adaşım, balık bahane deniz havası yetiyor.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ibrahimz35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla