Alıntı:
katiti tafarından gönderildi
abi benim araba citroen saxo. 5 kişi rahat sığarız, 6. kişi sıkışarak alabiliriz (benim için sorun yok, yerim garanti nasıl olsa  ). siz karar verin. bagaj konusunda da tıka basa doldururuz abi. şu ana kadar organizasyona katılmak isteyenler:
1. ben
2. taygun
3. anıl
4. muvaffak
5. haldun
6. faruk (belirsiz)
soğuk çok fazla sorun değil (gerçi bu aralar aşırı soğuk!) ama gideceğimiz yer kuzey rüzgarlarına açık. o nedenle soğuktan fazla rüzgar durumu etkiler bizi. önemli olan o.
cep telefonumu özelden yukarıdaki ilk 5 kişiye atıyorum (faruk abinin nick neydi bilmiyorum, onunla sen konuşursun muvaffak abi).
|
Rüzgara karşı balığa gitmektense rüzgarın arkamızdan geldiği bir yere gidelim derim Muvaffak abinin kefal yakaladığı yer uygun olabilir orda rüzgar arkadan eser sanırım.
Zaten dere ağızları levrek ve çupra içinde uygun mekanlar.
Gerçi ben hiç balık avlayamasakta sizlerle güzel bir gün geçirmek var sonuç olarak
