Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-06-2009, 11:32   #4
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Genelde beyaz veya şeffaf simli silikon kullanılıyor 5-7-9 cm duruma göre bu boylar levrek için ideal. Silikonların markalılarıda var fakat açıkta tek tek satılanların üzerinde marka vs. yazmıyor 1-2 lira civarı tanesi.
Ben rapalanın original floating serisinden blue renk kodlu 7 cm boyunda olanı kullandım geçtiğimiz 2-3 avda.
İlk denemede 2-3 ispendek yakaladım boylarından dolayı bunları geri saldım. Ardından gerçekten iyi bir levrek takıldı kıyıya 2-3 metre kala kendini gösterip el sallayarak kaçtı tabi adrenalin patlaması ardından büyük bir hüzün duygusu kapladı bünyeyi
O balıkları gece yakalamıştım ve çok çok yavaş çekiyordum o şekilde yakaladım ay yoktu.
Her taraftan levreklerin su yüzeyinde yaptığı ses geliyordu yani balık vardı.
O günden sonra her gittiğimde at-çek deniyorum en az bir saat. Şimdi 2 tane yo-zuri pins minnow aldım 7 ve 9 cmlik. Hiç denemedim o yüzden yorum yapamıyorum.

Bu arada bende at-çek için uygun kamış yok atarları hep 100 gr. civarları normal yemli oltada kullanmak için aldığım kamışlar.
Yeni bir kamış alacağım bende, uygun fiyatlı olarak şunu beğendim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik

Bu mesaj en son " 18-06-2009 " tarihinde saat 11:39 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir....
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla