Ben de bi kere at çek denemesinde bulundum ama sonuç alamadım. Daha önce de at çek için bi kamış almıştım. O zaman at-çek kamışların özelliklerini bilmiyordum. Tatlı dilli bi tezgahtar abi var İzmir'de bi av bayiinde. Onun tatlı diline güvenip önerdiği kamışa aldım. 60 TL falan ödedim ama malesef kamışın atarı 40-80 gram.. yani o abi beni kandırdı galiba.. o yüzden artık yanına uğramıyorum ve mümkün olduğunca oradan alışveriş yapmıyorum.. bi tane de river to sea marka balık almıştım. onu da ilk atçek yaptığım gün pamucakta yeni yapılan iskelenin ayağına doladım orda kaldı. gece olduğu için alamadım.
Linkini verdiğiniz kamış atçek için atar olarak uygun ama başka ne gibi özellikler gerekiyor bilmiyorum. Hisar balıkçılık shimano kamışların türkiye dağıtıcısıymış. isterseniz oraya bi sorun. Shimano'nun alivio serisi var en ucuz seri.. Kullananlar geyet memnun olduklarını söylüyorlar. Alivio ax 270 ml modeline bi bakın derim. Ben sabredip shimano almadığıma pişman oldum ve büyük ihtimalle yazın İzmire gelince alacam. atçek için aldığım d.a.m. da elimde kalacak..