Alıntı:
sehsuvar tafarından gönderildi
Çok güzel söylemişsin Serkan kardeşim, daha önce hatırladığım kadarıyla tekne organizasyonları düzenlemiştiniz, bunlarda ticari amaç varmıydı, merakımı mazur gör lütfen. 
|
murat abim ben bu sitede daha önce tekne organizasyonu düzenlemedim. karadan ufak buluşmalar yaptık.başka bir sitede epey yoğun bir katılımlı yine karadan bir organizasyon düzenlemiştim.şunu iyi biliyorumki yapılan tekne organizasyonlarında para kazanmak çok kolay değil.hatta para kazanma hırsını yenemeyip organizasyon tertipleyen birçok kişinin üstüne cepten ödeme yaptığını bile duydum...
ben böyle bir işe hiçbir zaman kalkışmadım kalkışmamda.yanımdaki arkadaşlarımında bunu yapmasına müsade etmem bizler dostluk adına buralardayız.organizasyonlar bu işe gönül vermiş kişilerin buluşup kaynaşması, yeni dostlukların kurulması amacını içeriyor.düşünsenize org ta tanıdığınız 3 dostunuzla bir kara avına çıksanız masrafınız en azından 4'e bölünerek sizide fazla yormamış olucak.ayrıca bu ekip işi sayesinde can güvenliğinizede tedbir almış oluyorsunuz.bence en büyük fayda bunlardır.hepimiz çalışan insanlar bu işlerden para kazanmaya kimsenin niyeti olucağını sanmıyorum.bırakalım da bu işi tekne sahibi arkadaşlarımız düşünsün.para kazanmak onların amacı geçim kaynağı biz dostların olmamalı...
saygılar...