Yalnız Mesajı Göster
Eski 20-10-2009, 21:03   #1
muratbaykent
Kaptan

muratbaykent kullanıcısının avatarı

Varsayılan 17.10.2009 av raporu

Yine Ildır ve yine bir Ildır klasiği.Ancak sanırım lodos sebebiyle çipura pek çıkmadı.Yinede deniz ana bizi boş yollamadı.Aslında İbrahim kardeşimin raporu sonrası Çeşmealtında av yapmak ta oldukça mantıklıymış,onuda anladım.Resimlerle size av raporumu aktarmaya çalışayım.

Yer:Ildır
Yem:Yengeç+mamun
Partner:Bacanak

Geçen hafta adminin 21 cm lik karagöz uyarısından sonra derin dondurucuda olan karagöz ve levrekleri(ispendek) ölçtüm.2 tane karagözüm 21 cm altında.Levrekler ise asgari limitlerin altında değil.Uyarıya teşekkür ederim bu arada.Ancak adet ve çeşit fazlalığı olunca 3-5 balık sınırların altında bile olsa farkedilmeyebiliyor.Ama geri yolladığımız ufaklar inanın okadar fazlaki, yanlışlıkla alıkoyduklarımızın, onların yanında lafı bile olamaz.Nede olsa ben(amatörce olsada) bu işe gönül verdim ve vermeye de devam edeceğim.Bu siteye nekadar gönülden bağlı olduğumda sanıyorum önceki admin arkadaşımızın izahlarına ve tüm üyelere seslenişlerine gerektiği gibi cevap vermemden bellidir.En azından biliniz ki site ve amatörlük adına, gözden kaçanlar hariç elimden geleni yaparım.

Murat Baykent / İzmir / Çeşmealtı
16.06.1970
B+

Bu mesaj en son " 21-10-2009 " tarihinde saat 11:53 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Resim düzenlendi..
muratbaykent Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links