Yalnız Mesajı Göster
Eski 24-10-2009, 20:10   #2
discus
Kaptan

discus kullanıcısının avatarı

Tekne 4 kişi için gayet uyumlu gözüküyor(artı kaptan etti beş)

Yükseklik pek sorun teşkil etmez yeterki yanımızda kepçe olsun.Ama sanırım böylesi güzel bir çalışma sonucunda teknede sabit bir kepçede düşünülmüştür.

Vergi kaçırmada malesef birinci olduğumuz bir ülkede fatura karşılığı tur tertiplemeniz çok güzel bundan dolayı sizi kutlarım...

Geriye tek sorun kaldıki fiyat. Ben buna şu örnekle yaklaşmak istiyorumki eğer iş yapabilmeyi istiyorsanız bu örnekler sizin için önemlidir.Foça ve Çeşmede iki kez tura katıldım.Tekne fiyatları 25-30 TL idi ve buna yemek dahildi.Yemekte çipura yada tavuk,makarna ve salata vardı.Günde iki kezde çay servisi.Dilerseniz tekne isimlerini özelden yazabilirim.Ayrıca tüm gün açık büfe.Sizin tekneniz ufak ve malesef bu gibi ayrıntılara cevap veremeyebilir bu durumda sizlerin bu eksikliği gidermek adına başka çalışma yapmanız gerekir ki buda ancak fiyat kısıtlamasıyla olur.bana kalırsa bu teknele tur kişi başı en fazla 20 tl olur.
Arkadaşım yakın zaman içersinde sizinkine çok benzer bir tekneyi sıfır ve fuul olarak aldı.Yaklaşık olarakta tüm masrafı 6500 TL civarında bu durumda bu fiyatlarla bizlere 3-5 arkadaş birleşip tekne almaktan başka çare kalmaz.Ayrıca bu fiyatlarla tekne sevdalısı arkadaşlar tercih ediyorlarsa bende hemen işi bırakıp yarın 3 tekne alayım gelsin paralar.umarım sözlerimizi yanlış anlamazsınız bunlar sizlerden taleplerimizdir ve bu talepler doğrultusunda yapıcağınız çalışmalarda bana kalınırsa gerçekten sitemizden epey müdaviminiz olur...
saygılar her daim rastgele...
discus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla