Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-11-2009, 19:20   #9
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

taygun kardeşim konu anlatımın çok güzel açtığın konu içinde teşekkür ederim

önce şunu söyleyeyim sen ve serkan ikiniz birden benle balığa gelmeyinyoksa balığa deyilde sanki arabada oturmaya gidiyoruz

tabi bu söylediklerim sadece bir şakadan ibaret yoksa sizlerle kuzey kutbunda bile balığa giderim

benim için harika bir gündü tabi havada biraz güzel olsaydı gelen arkadaşlarımda balıklarını tutsaydı keyfim bir o kadar daha artardı

buradan öncelikle ibrahim(ibrahim35) kardeşimi tanıdığıma çok memnun olduğumu ve yanındaki arkadaşlar ilede tanıştığıma çok mutlu olduğumu söylemeden geçemem sağol ibrahim kardeşim daha iyi bir hava olmuş olsaydı çok daha güzel olacağından kuşkum olmazdı neyse sağlık olsun kardeşim birdahaki sefere

necati kardeşimden bahsedilmemiş diye necati biladerim sitem etmiş senden bahsetmek bana düşüyor necoooo bak seninle telde konuşurken serkan biladerimin çektiği foto duamı ettin bedduğamı anlayamadım gerçeği acemiyim onu biliyomda

bu avı ben sadece ibrahimi tanımak için gerçekleştirdim yoksa böyle havada dicekler paşalar karada otlamaya çıkmış dicekler yine gitmezdim böyle bir havada sadece arkadaşlarımla tanışmak için giderim balık olmuş olmamış mühim deyil
bu ilk deyildi sonda olmucak

BALIK BAHANE DOSTLUK ŞAHANE

KARDEŞİM SERKAN ın hakkını ödeyemem iyiki varsın kardeşim

Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla