[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
merhaba sevgili dostlar bu gün saat 17 civarında işten cıktım ve evde bulunan 6 adet yaklaşık 10 cm civarında olan kalamar yavrularını alarak iskenderunun güzel bir kumsalına indim.amacım tam zamanı olmasada yabani cupra avlamaktı,avlaga yaklaşınca buranın meşhur rüzgarının estigini görünce biraz şevkim kırıldı ama genede birkac atış yapmadan geri dönmek istemedim.inanılmaz bir süpriz yaptı sevgili cupra kıyıdan 10 metre uzaklıkta asıldı.3 atış daha yapabildim ama rüzgar müsade etmedi.resmini evde çekebildim mutvak tezgahında görüldüğü üzre yaklaşı 1.5 kilogram civarında(tartmadım ama tercübelerim 1,5 kilodan aşşagı degil diyor)akdeniz yabani kaynıyor akif ama ne yazıkki sen döndükten sonra.gelelim olta takımımıza ve yeme gerçi konu başında yem olarak yavru kalamar kullandıgımı belirtmiştim,teknik mazemeye gelince kamış olarak albastar 3,60cm 50_100 atarlı,makina banax st7000c misina 0,28 asso discovery,iğne olarakta mustad 530 serisinin 2 numarası kullanılarak klasik cura takımı şeklinde 50 gram kurşunla avlanılmıştır.haliliye(bu yöredeki adı muskar) gecen kış sonu avladıgım bir balık calı tekeye vurdu yaklaşı 5,5 kilo gelmişti gerci daha irilerini aldım ama resimlemedim.iskenderun avlarımın devamı gelecek herkese rastgele