Alıntı:
grslnnr tafarından gönderildi
gümüşyakayı bilemiyorum hiç o bölgede balık tutmuşluğum yoktur ama eniştemin abisi dediğim yerde (sultanköy) tarafında ilk gün 8 parça hemen hemen 1-2 kiloluk almış. silivri ve civarı bu konuda çok vasat bu gün bile gittigimde 10 kişi vardı olta atan her kişide 2 olta olduğunu düşünürsek 20 olta eder  her birisinde 3 igneli takım tık yok ama. zaten bu bölge oldum olası hep vasat.
|
gümüşyaka eski belediyeyi geçtikten sonra marmara ereğlisine doğru rampa aşağı inerken sol tarafta sazlık olan bir yer var,belki biliyorsunuzdur,sitelerin bitiminde.Hatta orada çadır kuruyorlar yazları fakat pek hoş bir kokusu yok yazın.işte burada gayet iyi kalkan çıkıyor zemin kumluk fakat su seviyesi sığ beden ve kötekleri iyi ayarlamak gerekiyor.ben yarım saatte 3-4 tane çeken gördüm geçen ay bayağı da iri ben de tık yok tabi

eğer yolunuz düşerse tavsiye ederim.yalnız sağdan giderken yan yola girilip köprü altından giriliyor galiba tam emin değilim ben ya keşan dönüşü uğruyorum ya tekirdağ dönüşü böylece benim şeridimin istikametinde kalıyor.