Merhaba Ali Rıza Öncelikle Erol abi'ye sonuna dek katılıyorum..Biz Allah'ın kulları keşke kusursuz olsaydık ama bu böyle olmuyor maalesef her insanın bir yaramaz ,çocuksu tarafı var ve her zamanda var olacak hata yapmaya okadar müsaitizki bazen o içinde bulunduğumuz an bizleri yapmak istemediğimiz fakat yapmaya zorlayan duygularla başbaşa kalabiliyoruz iş te bu sanırım sende oldu her birimizdede olabilir bize kalan bunları affedici ve bağışlayıcı olmamızdır kusurlu olan bizlerinde en yüce duygularının arasında affetmek yatıyor benim tarafımdan affedildin değerli arkadaşım sanırım burada olan herkes seni affeder sadece şunu söylemek isterim ki benim en sıkıntılı zamanlarımda Seko bana çok destek oldu ve sanırım o beni siteye bağlayan tek adam bunu nedenmi yazıyorum çünki burada ki doslukların burada ki arkadaşlıkların önemini bana o anlattı ve düşersinde bir kol tutar ya iste o kolu onun tarafından hissettim şimdi herkez sana destek olmalı ve unutma biz zamanlar kahve dediğin burası seni yine kabuledecek böyle şeyleri bir daha yapmayacaksın biliyorum Uzman kardeş tecrübe nedir bilirmisin :yenilmiş kazıkların bileşkesine tecrübe denir ve sen artık burda tecrübeli bir dostsun sanırım bunu unutmassın aramızdasın ve orda kalmanı her zaman istiyorum tekrar tekrar hoşgeldin Ali kardeşim