Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-01-2010, 21:14   #11
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
sehsuvar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hasan bey bu avlakları yayınlarken bu avlakları öğrendiğiniz kişiden izin aldınızmı acaba, zira başka bir sitede bu avlakta yapmış olduğunuz organizasyon sonrası bu avlağın ne hale geldiğini herkes gördü, manisalıların akınına uğradı bu avlak ve site halkının şikayetleri taaa jandarmaya kadar gitti.Sorularıma dürüstçe cevap vereceğinizi ümit ediyorum Hasan bey.ayrıca yine başka bir balık avı sitesinin organizasyonunda yayınlanmış görüntüleri burada paylaşmışsınız, acaba o sitenin yöneticilerinden bu resimlerin yayınlanması için izin aldınızmı.
sayın şehsuvar bu avlak için kimden izin alayım?sayın şehsuvar jandarmaya kadarmı gitti ben hiç duymadım .yayınlanan görüntüler benim kameramdaysa kimseye sormam sana desen asla sormam

daha önce KOKAR ıda vermiştim o zaman nerdeydiniz ve şimdi neden rahatsızlık gösteriyorsunuz ?

size buradan bir yönetici olarak söylüyorum benim konularımdan faydalanmak istiyorsan işine yarayacak bilgiler alıyorsan buyur kapımız herzaman açık yoook sen daha öncedende olduğu gibi sohbetleri muhabetleri sirke ile ekşiteceksen seni yasaklamak zorunda kalırız

14000 üyeye ve yönetime soruyorum siz nedersiniz sayın şehsuvarın yazdıklarına
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links