Alıntı:
sehsuvar tafarından gönderildi
Hasan bey, yine her zamanki gibi hırçınlığınız üzerinizde, 14.000 üyenin kaç tanesi günde sitenize giriyor acaba ki sizin bu yazınızı okuyup ta size cevap verebilsin.Ben sizden daha kibar ve beyfendi gibi Site Yöneticisine yakışır bir cevap vermenizi beklerdim ama nerdee.
Hemen Yasaklarız şeklinde tehtitvari bir yaklaşım, bu forumlar insanların tartışacağı ve bir şeyleri paylaşacağı forum siteleridir.
Bütün bu yazdıklarımın hepsinin loglarını tutuyorum, burada ne site yönetimine bir hakaret, nede bir saldırı var, yani beni yasaklamanız için forum kurallarına uymayan bir girişimde bulunmam gerekir ki ben bunu asla yapmam. Ha siz illaki ben sizi yasaklayacağım diyorsanız buyurun yasaklayın, iki ay içerisinde Mahkemede Site Yönetimi ve Administratör olarak hesabı yine siz verirsiniz ve 14.000 kişilik sitenin kapanmasına ve bu kadar insanın sizin yüzünüzden mağdur olmasına sebebiyet verirsiniz. 
|
Konuyu nereden nereye getirdiniz. Buyrun bir gerekçeniz varsa gidin mahkemeye verin.
Hah gelelim konumuza. Ben sizin art niyetli olduğunuzu düşünüyorum açıkçası ve umarım yanılıyorumdur.
Manisalı'ları jandarmaya etmişler diyorsunuz. Niye kim şikayet etti anlayamadım. Yasa dışı birşey mi var? Onlar TC vatandaşı değil mi? O deniz onların denizi değil mi? Ha eğer yapılan bir yanlış varsa, bu onların ayıbıdır, onlara gidip derdinizi anlatın.
Orayı size öğreten kişiden izin aldınız mı demişsiniz. Acaba Amerika'ya Avrupa'dan göç edenler Kristof Kolombtan izin alıp mı oraya yerleştiler. Böyle bir zihniyet olamaz inanamıyorum. Sizin mantıkla gidersek, orada ilk yaşayan insanlardan izin almak lazım. Taş devrine kadar yolu var.
Fotoğraf konusunda ise şunu söylemek istiyorum, fikir ve sanat eserlerinde telif hakkı o materyali oluşturan kişidedir. Yani fotoğraf sanaçıları gidip sahillerde avlananların fotoğraflarını çekerler (özellikle boğazda) o fotoğrafın telif hakkı sahilde avlananların değil elbet çeken kişinindir. Bu durumda telif hakkı Hasan Balıkçı'ya ait. O yüzden kimseden izin almasına gerek yok.
Varsa başka kafanıza takılan konu yanıtlayalım.
Ben sizi mutlaka ve mutlaka tanımak isterim. Nisan ayında yapacağımız organizasyonda aramıza katılın. Bunları konuşuruz, yanlış anlaşılmaları gideririz. Nasibimizde varsa balıkta çekeriz...