Bence birçok balıkcı arkadasımızın ısıne yarayacak muhtesem bır arsıvı bızlerın kullanımına sunan hasan abıyı ayakda alkıslamak yerıne nelerle ugrasıyoruz...
babam bana kerterızlerını gostermekde tereddut ederken bır abımız bızlere tecrublerınden derledıgı bılgılerının uzerıne projektor yakıyor bızlerı ısıl ısıl aydınlatıyor yanı baslayan arkadaslara yardımcı olmak ıcın dıdınıyor hemde hıcbır karsılık beklemeden actıgı konunun sonuna da cevreye dıkkat dıyor sızlerde gelmıs sağ elınızle sol kulagınızı tutuyor ve bunu mezıyet gıbı gostermeye calısıyrosunuz... taygun ne kadar guzel soylemıs yapılacak olan organızasyonda mutlaka aramıza beklerız sızlerı tanısalım ve yazdıklarınızı duzeltmenız konusunda ön bır calısma yapalım cunku ustune basarak soyluyorum gerek tıcarı gerekse dıger tum hususlarda tek bır beklentısı dahı olmayan bır abımızı bır arkadasımızı yanlıs tezler ıle yanlıs bır sekılde vıtrıne cıkarıyorsunuz sızden rıcam tekrar dusunmenız ve kıymetlı yorumlarınızı bızlerle paylaşmanız... uslubunuza ve mesajlarınıza bakacak olursak yabancısı değilsiniz sevgılı abım forum ortamının ve kuralların kaıdelerın sızler bu kurallara uydugunuz surece burda hıcbır sorun yasamayacagınızın ozgurce dusuncelerınızı yazabılecegınızın garantısınıde ben sızlere verıyorum...
|