Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi
Konuyu nereden nereye getirdiniz. Buyrun bir gerekçeniz varsa gidin mahkemeye verin.
Hah gelelim konumuza. Ben sizin art niyetli olduğunuzu düşünüyorum açıkçası ve umarım yanılıyorumdur.
Manisalı'ları jandarmaya etmişler diyorsunuz. Niye kim şikayet etti anlayamadım. Yasa dışı birşey mi var? Onlar TC vatandaşı değil mi? O deniz onların denizi değil mi? Ha eğer yapılan bir yanlış varsa, bu onların ayıbıdır, onlara gidip derdinizi anlatın.
Orayı size öğreten kişiden izin aldınız mı demişsiniz. Acaba Amerika'ya Avrupa'dan göç edenler Kristof Kolombtan izin alıp mı oraya yerleştiler. Böyle bir zihniyet olamaz inanamıyorum.
Fotoğraf konusunda ise şunu söylemek istiyorum, fikir ve sanat eserlerinde telif hakkı o materyali oluşturan kişidedir. Yani fotoğraf sanaçıları gidip sahillerde avlananların fotoğraflarını çekerler (özellikle boğazda) o fotoğrafın telif hakkı sahilde avlananların değil elbet çeken kişinindir. Bu durumda telif hakkı Hasan Balıkçı'ya ait. O yüzden kimseden izin almasına gerek yok.
Varsa başka kafanıza takılan konu yanıtlayalım.
Ben sizi mutlaka ve mutlaka tanımak isterim. Nisan ayında yapacağımız organizasyonda aramıza katılın. Bunları konuşuruz, yanlış anlaşılmaları gideririz. Nasibimizde varsa balıkta çekeriz...
|
Güzel Kardeşim, ben bir Avukatım ve sen bu yaşında bana Kanun dersi vermeye çalışıyorsun.Yok Amerikaya gidenler Kristof Colombtan izinmi almışlar falan.
Para ödeyerek yer satın alan insanların tatil yaptığı bir ortamda, oranın tadını kaçıracak kadar Alkol alarak, küfürler ederek, bulunduğu ortamı pisleterek zarar veren insanlar oldu Kara Reiste, bunu nereden biliyorsun diye soruyorsan benimde oradaki sitede bir yazlığım var, Jandarmaya ve İzmir Valiliğine yazılı şikayet dilekçesini ben yazdım.

Şikayet konusunu artı imza Toplayarak Muhtara da ilettik ve gerekenin yapılacağı sözünü aldık kendisinden.
Gelelim Fotoğraflardaki Telif Hakkına, tabiki hak çekenindir, ancak fotoğrafının belkide bu sitede yayınlanmasını istemeyen kişiler olabilir ki bu hakta tamamen o kişiye aittir.

Ben bu sebepten dolayı o yazıyı yazma gereği gördüm.

Ayrıca Hasan bey, diyorki kimseden izin almama gerek yok istediğimi yaparım, istediğini tabiki yapar, iyi birşey yaparsa kendine, yapamaz ise yine kendine ve bu siteye yapar, Ancak tehditvari bir üslupla kimseyle konuşmaya hakkı yok, adama lafını yedirirler.

Size söz, düzenleyeceğiniz kıyı organizasyonuna mutlaka katılacağım, balık tutmak o kadar önemli değil, büyük bir toplulukla bir araya gelerek güzel aktiviteler gerçekleştirmek ve bunları Tarihin Derin sayfalarına gömmektir önemli olan.