Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi
Sami abi balığa düşkün biri. İstediğinde gider istediğinde döner kafasına göre hareket edermiş zamanında. Ama serkan abi artık onunla gitmediği için oda gitmez dostum keyif almadıktan sonra ben keyif alsam ne yazar der ve balığa gitmez. Genelde balık olsada olur olmasada maksat göl havası alıp 2 bira içip keyif çatmak. Kendisi avlandığı bölgelerin taktiklerini çok iyi bildiği için yeni ve değişik yöntemler aramaz forumda genelde geyik,sohbet bölümlerinde takılıp eğlenir. Bazı balık avlama konularınada konuyu dağıtan kişi olarak katılıp ne yapıp eder ve serkan abiyle sohbet moduna geçer 
|
Eveeet yedim sardalyayı yazayım(Laf aramızda besin değeri çok yüksekmiş sardalyanın balıklar arasında..Öğrenciyken çok yerdik Manisada özledim aldım ve yedik oğlum eşim ve ben)...
Aynen söylediklerine katılıyorum tago...Yalnız özelliklede Seko olmadan balığa gitmem.Amaç muhabbet olsun konuşalım dertleşelim...Balık olunca tabiki onun zevki başkadır..Yeni ve değişik yöntemler aramaz anca geyik yapar demişsin

...Yok aslında öyle ama bu sitede çok şey öğrendim...Çok güzel bilgiler aldım sezonda bunları en iyi şekilde kullanacağım..Ama kendimde bilgi verecek kapasite olmadığını bildiğim için açığımızı geyikle sohbetle kapatıyorum...Konu değiştirme olayına da katılıyorum onu yapmamaya özen göstereceğim...Herşeyin aslında bir yeri var forumumuzda....
Ama hiç bir zaman program yapmam istediğim zaman balığa giderim veya başka bir yere..Yani tam bir kazağım..

Kazaklık hoş olmadı şöyle diyelim karşılıklı anlayış ve onun sonucu rahat hareket...