Yalnız Mesajı Göster
Eski 13-01-2010, 00:27   #6
The Lunatic
Kaptan

The Lunatic kullanıcısının avatarı

Alıntı:
sehsuvar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem, konu böyle uzayıp gidecek...
Daha Kanunu bilmeyen gençler kanun dersi vermeye çalışıyorlar, bundan sonra bu tür yazışmalara cevap vermeyeceğim, ilk yazdığım mesaj dağıldı gitti.
Kusur ettiysek affola, yanlız yine belirtmek isterim bu platformlar paylaşım ve tartışma yeridir, kimse gerekçesiz düşüncelerinden dolayı yasaklanmamalı ve kişilere karşı kin güdülmemelidir.
Kanuni her türlü desteği verebileceğimi belirtir, hepinize iyi geceler dilerim.

Bu arada Sitenin Gerçek Administratörü Kurucusu İmbat kardeşe sözüm söz, Nisan ayında balık avında sizlerle olacağım.
Gençler kanunları ne yazık ki sizden iyi biliyor. Ya büyük bir yanılgı içindesiniz ya da özellikle böyle yapıyorsunuz. Sözünü ettiğini forum kuralları, kullanıcıları yasalara uymaya davet eder, aksi yöndeki davranışların yaptırımlarını söyler, forumun kendi iç düzenlemelerinden kişileri haberdar eder. Bir forum kişisel bir alandır ve kimin yazıp yazmayacağı sahibi belirler. Dilerseniz mahkemeye gidip bir deneyin derim, sonucu hep beraber görelim. Yapmaya çalıştığjız şey insanları "ya tutarsa" diyip mahkemeye verme söylemiyle korkutmaya çalışmaktır. Kanunlar bir hukuk devletininin olmazsa olmazıdır ve vatandaşlık bağıyla bağlı her bir bireyin takıp takmama lüksünün olmadığı, bağlayıcılığı olan, uyulması zorunlu düzenlemelerdir. Bu benim için de geçerli sizin için de. Bilmem anlatabim mi? Bir şey yazarken düşünürüm, tartarım öyle yazarım. Keşke siz de öyle yapsaydınız.
Neyse her bakımdan tatsız bir yazışma serisi oldu. Sondaki temenninize bir ekleme yaparak ben de katılıyorum:
"kimse gerekçesiz düşüncelerinden dolayı yasaklanmamalı ve kişilere karşı kin güdülmemelidir" ve de dezenformasyon iyi birşey değildir.

Uğur
İZMİR-1981
Öğretim Elemanı
The Lunatic Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla