Yalnız Mesajı Göster
Eski 13-01-2010, 21:21   #61
Fikret VARDAR
Oltacı

Fikret VARDAR kullanıcısının avatarı

Alıntı:
gerence tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sayın Murat Gürpınar ;
Bu tür görüşmeler her zaman üzmüştür beni. Hele içerisinde tehdit içeren sözler bulunursa daha çok üzer ve taraf yapar insanları ister istemez..!
Konuyu tesadüfen gördüm ve hiçte hoş olmadığını söylemeliyim size bir büyüğünüz olarak.!
Sizi hiç tanımıyorum ama Hasan arkadaşımızla Kemeraltında uzun çaylı kahveli sohbetlerimiz, ortak dostlarımız, paylaşımlarımız olmuştur... Hemen herkesçe sevilen sayılan bir dost, bir o kadar da kıskanılan iyi bir paşacı olarak bilinir Bence bir avcı kendisi ve bir o kadar da keyifli bir kişi.. Bu Hasan Balıkçı arkadaşımızı yakından tanıyanların fikri tabi, sizi bilemem...
Her neyse ; karşılıklı bu tür yazışmalarla keyif alınması, ayrıca diğer arkadaşların bilgilendirildiği , deniz ve tatlısu amatör balık avcılarının yaşadıklarını, tuttuklarını paylaşıma açması gereken bu sayfalarda gerginlik yaşanmaması dileklerimi herkese iletiyorum...
Lütfedip yazının tamamını okuma zahmetinde bulunan tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum...
Bol ve keyifli muhabbetlere inşallah

en güzelini yusuf abi söylemiş nekadarda güzel demiş hasan bu hasan başka söze gerek yok.bana bir harf öğretene köle olurum demişler bende avlak öğretene hasana teşekkür ediyorum varmı bunu becerebilen balıkçı bu kadar güzel