Konu
:
Avlaklarımdan Karareis
Yalnız Mesajı Göster
14-01-2010, 08:22
#
63
Necati ARAT
Kaptan
Üyelik Tarihi:
14.09.09
Mesaj Sayısı:
3.142
Alıntı:
Kamil ESEN
tafarından gönderildi
Bu yazıyı yazan şahısı tebrik ediyorum.Kesin sarhoş kafayla yazıp ertesi gün pişman olduğu bir yazıdır..
Bu yazdıklarından sonra bize cevp hakkı doğuyor sanırım.Bahsettiği avlakta avlanan kişiler olarak ilk önce ,şikayetinin yalan olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ,yada gayri ciddi bir şikayet olduğu için dikkate alınmadığını söyleyebilirim.Çünkü sadece birkaç saat evvel arkadaşlarımız ordan geldiler ve jandarma oraya gittiğimizde haber verdiğimiz için bize sürekli bilgilendirmeden dolayı teşekkür etmiştir.Benim kim olduğumu ve neden benim konuştuğumu anlamak isterseniz sadece adımı söyeyin gelenlere neden benim konuştuğumu anlarsınız.
Gelelim hukuk anlayışınıza.Denizi bile sahiplenip,insanları kısıtlayacak kadar gözü dönmüş biri belki birkaç tane kendini bilmez kişinin yaptığını, MANİSALILAR yaptı diye yaftalayacak kadar kanunsuz konuşuyorsa bu afaki bir konuşmadır dikkate alınmamalıdır.
Site yönetimine sizi mahkemeye veriririm,dediklerinizi yedirtirim diyecek kadar tehdit ediyorsa onun avukat olduğuda şüphelidir.
Biz MANİSALILAR sürekli oraya gideceğiz,çünkü yazlık sitede tanışıp bizimle sohbet etmeye gelen kişilerdende hiçbir şikayet duymadık. sizide azcık kafanızı kumdan çıkarıp etrafınıza bakmanıza davet ederim.Öyle üfürmekle bu işler olmaz..
Abim sana Helal olsun beeeee..
Mesele; Karereis meselesi değil Kardeşşşşşş
Mesele; Paşa Meselesi..
Mesele; Balığa gidebilmek değil kardeşşşşşşş
Mesele; Dost edinip balık yakalamakta mesele.....
Bu mesaj en son " 14-01-2010 " tarihinde saat
08:25
itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir....