merhaba
gerçi balık bulucu markası ve modeli farklı ama benim sorunum turkerozturk rumuzlu arkadaşımızın derdiyle hemen hemen ynı. bende garmin 160 c var.. aldığımdan beri hiç randıman sağlamadı. tüm ayarları montajı kullanma kılavuzundaki gibi yapmama rağmen hiçbir faydası olmuyor. mesela tekne demirdeyken 30 metre suda 70-75 metre derinlik gösteriyor, aynı anda 30 metre derinlik varken 55 metrede balık gösteriyor ve dip yapısı hakkında her yerde aynı grafiği veriyor. bir de durduk yerde görüntü birden kayboluyor ekran boş kalıyor bir süre sonra ya geliyor ya gelmiyor. tekne giderken ise bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. önce cihazı bozuk zannettik servise gönderdik sğlam çıktı, aynanızda arıza olabilir dediler yenisi geldi ama yukarıda anlattığım sorunlar sürüyor. teknem rota 5.25 fisherman.. aynayı karinaya kıç taraftaki bitiş yerine sağ yandan suya paralel olacak şekilde aynen kullanma kılavuzunda anlatıldığı gibi monte ettim. acaba biryerde yanlış mı yapıyorum? Yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim.. herkese selamlar..
|