Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-02-2006, 05:15   #8
uzman
Kaptan

uzman kullanıcısının avatarı

Alıntı:
hudutt tafarından gönderildi
Ben bana gereken ne varsa kim üretmiş bakmam alırım boykot edilir ama yöntemler farklı bu yazmakla olmaz benim anlayamadığım bu karikatürü bizim görmememiz hiç bir gazete bunu yayınlamaya cesaret edemediği gibi yayılmasındanda korkuyorlar acaba bunu görmenin bir şansı varmı nede olsa boykot ettiğimiz şeyi bilelim daha iyi olmazmıydı???
Sevgili Can,
Biliyorsun ki İslam inanışına göre Hz. Peygamberin resmi çizilmediği için, ve onunla ilgili İslam inanışındaki yüksek mevkileri ifade edebilecek bir tasvir mümkün olmadığı için bu yapılmıyor. Bu sebeple Peygamberin başındaki sargıda bomba çizerek, cennet tasviri ve (hesapta) cennetteki, terör olaylarında ölenler için huri yetiştirilemediğini ifade eden bir karikatür kesinlikle dini değerlere zıt görülüyor (Gazete haberleri ve TV haberlerinde böyle söylenmiştir...). Kişisel olarak, çok fazla dindarlığı yaşamamama rağmen böyle bir karikatürün çizilmiş olmasını kabul edemiyorum. Dini değerler bu tür hadiselere malzeme olmayacak kadar yücedir. İnanılmasa bile bir başka dinin değerlerine saldırmak yanlıştır. İşte sonuçları. Yanlış olduğu anlaşılmıştır. Her yerde protesto olayları ve taşkınlıklar yaşanıyor...
Saygılarımla....

BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM...
A.R.B.
uzman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla