Okul nedeniyle bergama'da olmamdan dolayı uzak kaldığım denize Süleyman abimizin ve site arkadaşlarımızın yaptığı av tahrikiyle koşarak gelmiş bulundum. Çarşamba akşamı izmire geldim ve ilk işim hava koşullarını kontrol etmek oldu. Perşembe sabahı erken saatte gitmek istesemde hava birazcık yüksek gözüktüğünden saat 10 civarı denize koyulabildik. Giderken istediğimiz şekilde takımlarımı, yemlerimi hazırladım.. Çapamızı attıktan sonra tek tük balık toplanmaya başladığında hava mualefetine uğrayıp Kuzeydoğudan güneybatıya dönen bi rüzgarla karşılaştık ve avlağımızdan ortalama 60-70 metre saptık. Bulunduğumuz yerde de balığı toplamayı başarabilceğimize inandığımızdan çapayı çekip tekrardan atma zahmetine girişmedik.. Yerimize net şekilde oturduktan sonra sardalyaları didikleyen izmaritler, ısparozlarla eğlencemiz başladı ama ne eğlence

. Yavaş yavaş lodosunda siddetini arkamızdan hissetmeye başlamıştık ve canımıza sıkıntıda girmekteydi ki yüzümüze bi kaç tane lidaki gülücük gösterdi, bizde onlarla birazda olsun eğlenmeyi bildik

ve daha sonrasında havanın rüzgar şiddeti gittikçe artmaya başlayınca tasımızı tarağımızı toplayıp dönüş yoluna koyulduk.. Azda olsa pasımı sildi umarım haftasonunda hava güzel olur ve tekrardan denize açılma fırsatı bulabilirim..
Açılış benden oldu

Ankaradan misafirimizdende güzel bir bilek hareketi.

Amcamın ilk balığı.

Amcamdan bir güzel çalım daha.

Hasılatımız.
Lidaki yolda.
Oltaları toplar ayak yakaladığım lidaki.