Konu: Eğer olursa
Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-03-2010, 14:06   #6
alpargun35
Tayfa

alpargun35 kullanıcısının avatarı

Alıntı:
TUNCAY ŞEKER tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bu yazım profesyonelleredir ve profesyonellerin bulunduğu sayfada da yayınladım,denizi seven onun için mücadele eden herkezi tenzih ederim.bu gün bu balık yasağı uzarsa,hem balıkçılığı hemde dto daki görevimden istifa edeceğim.balıkçılığıda bırakacağım ve balık dahi yemeyeceğim.bu sektör artık ş*****lerin ve yalancıların at oynattığı,para içinde o ş*******lere çanak tutanların sektörü olmuş.kimin için ne için uğraşıcam,balık bitmiş kimin umrunda?deniz kirli kimin umrunda?sadece ağlama,acıtasyon ve yalan dolan,katrilyonların döndüğü bir sektörde herkez açsa orada birçok yanlış var demektir.yanlışı yapanda onun içinde çalışananlardır,bu sektör bu hale düşmüşse bunun sorumlusu da bundan ekmek yiyendir,kimse ben iyiyim demesin bende dahil,iyi olsaydık bu durumlara düşmezdik,dardanele,saguna,akva deme vs.köle olmazdık.köleliğin kader olduğu bir toplumda başkanlık yapmanın veya uğraşmanın bir anlamı olmaz bu güne değinde olmadı.bundan sonrada olacağına inanmıyorum.kimin için uğraşıyoruz?kime yaranıyoruz?mazot verilmesine vesile olduk mazot sattılar,o veya bu sorunları için mücadele ettik,işi bitti selam vermedi,torik balığını marmarada 1 ocaktan itibaren yasak ettik gittiler açtılar bir kişi köseyi döndü,kim verdiği sözde durdu?bu sektörde dürüst kaç kişi var?bu işler birkaç kişiyle olmuyor,bu sektör adam olsa zaten yalel bakanı getirtmez,yalel sezon açılışında kürsüye çıkıp konuşamaz,bu sektör adam olsa yalele köle olmaz.belkide çok tepki alacak bu yazım,kusura bakmayın beyler bunların hepsi doğru ve kimin ne dediğide artık umrumda deyil.bu sektör benim için bitti ve bir kez daha söylüyorum buğün bu sezon uzasın yemin ediyorum bu işi bırakacağım ve tüm üyesi olduğum kurum ve kuruluşlardan istifa edeceğim.inanın balık bile yemeyeceğim.hepinize şimdilik hayırlı işler.belkide elveda bile diyebilirim bugün

Sayın Tuncay Şeker,yukarıda yazdıklarınız ''yol göstermedir,ders vermedir.!!!
'Solcunun,ezilene sahip çıkmasıdır,eşitliktir,'sağcının,devletini milletini ,vatanını sevmesidir,islamcılıktır,ALLAH'INI,peygamberini sevmektir,haktan ,hukuktan yana olmaktır.!.
Türk olmanın tarifidir bu.!!!
Hayırlara,doğruya vesile olması temennilerim ile,selamlar,saygılarımla...!

KAFASINDAKİ , 100 FİKİRDEN , 99 TANESİNİ , MADDİYATLA ÖLÇEN KİŞİLERİN HOBİSİ , ''AMATÖR BALIKÇILIK'' OLAMAZ !!!

BİLGİ GÜÇTÜR...
alpargun35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla