Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-03-2010, 10:41   #1
seyirsubayi
Kaptan

seyirsubayi kullanıcısının avatarı

Alıntı:
halim20 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Geçmiş olsun okan, herhalde 2 yaşındaki çocuğun elinden emziğini alsan bu kadar üzülmezdi. Gerçekten zor bir durum..
Aklında olsun ben genelde karşıyakada YEMCİ COŞKUN var ordan alıyorum yemleri, ayırtırken cep telefonumu alıyor eğer herhangi bir aksaklık olursa haber vermek için. ve sözünün eri bir esnaf. hem de egeli.
Kokar bölgesine bende gitmek istiyorum ama henüz nasip olmadı, Demirciliden bir kaç kez çıktık ama kokarın oralara gitmedik hiç.
Sen kendi teknenlemi yoksa kiralık tekne ilemi gidiyorsun.
Bende bornovada oturuyorum belki birlikte gideriz bir gün..
evet cok haklısın abı... dehset sınır oldum... baskasının basına da gelmesın dıye uyarmak ıstedım arkadasları... bende bornova özkanlardayım... bır hafta beraber gıdebılırız neden olmasın abı... benım cebım 0505 885 55 74 kaydet ltf..kıralık oraya gıden tekne yok abı.. bız demırcılıden acılıp kendı teknemız ıle gıdıyoruz... yolu cok kötu oldugundan en guzel çözum bu cunku... ama gıdıs gelıs uzun suruyor.. balıg hatrına katlanıyoruz... ıletısım kuralım.. bu arada karsıyaka tarafından gelmedıgım ıcın oradan yem almam zor.. ertugrul abı de EGELI bu arada
Sponsored Links