Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-03-2010, 21:50   #2
aacaipman
Çımacı

Alıntı:
seyirsubayi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
evet cok haklısın abı... dehset sınır oldum... baskasının basına da gelmesın dıye uyarmak ıstedım arkadasları... bende bornova özkanlardayım... bır hafta beraber gıdebılırız neden olmasın abı... benım cebım 0505 885 55 74 kaydet ltf..kıralık oraya gıden tekne yok abı.. bız demırcılıden acılıp kendı teknemız ıle gıdıyoruz... yolu cok kötu oldugundan en guzel çözum bu cunku... ama gıdıs gelıs uzun suruyor.. balıg hatrına katlanıyoruz... ıletısım kuralım.. bu arada karsıyaka tarafından gelmedıgım ıcın oradan yem almam zor.. ertugrul abı de EGELI bu arada
Okan Abi Selam
Valla oncelikle her iste bir hayir vardir diyerek bu BAKI muhabbetiyle konuma baslamak istiyorum,kotu bir olay yasamissin ama bak gordun mu senin ve Metin abi gibi iki baldan tatli insanla tanismama vesile oldu bu yasadiklarinizi klavyeye dokmeniz,ben okudum sende yasadin,elbette cok terbiyesizce bir hareket yaptiklari,ve senin uyarmanla artik kimse alisveris yapmayacaktir ondan,bir hareketi ile ne kadar cok musteri kaybetti iste...
gelelim tanismamiza ve av maceramiza'guzel olanda bu bence,harika birgun gecirdik,guzel baliklar tuttuk,metin abinin o guzel mezgitide cabasi tabiki...senle mercan tutarak yaristik iste ) sizlerle tanismaktanda vakit gecirmektende cok buyuk keyif aldim,iyiki varsiniz Okan abi,Metin abi...sevgiler herkese
05553878838
aacaipman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla