Yalnız Mesajı Göster
Eski 19-03-2010, 10:58   #8
seyirsubayi
Kaptan

seyirsubayi kullanıcısının avatarı

Alıntı:
aacaipman tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Okan Abi Selam
Valla oncelikle her iste bir hayir vardir diyerek bu BAKI muhabbetiyle konuma baslamak istiyorum,kotu bir olay yasamissin ama bak gordun mu senin ve Metin abi gibi iki baldan tatli insanla tanismama vesile oldu bu yasadiklarinizi klavyeye dokmeniz,ben okudum sende yasadin,elbette cok terbiyesizce bir hareket yaptiklari,ve senin uyarmanla artik kimse alisveris yapmayacaktir ondan,bir hareketi ile ne kadar cok musteri kaybetti iste...
gelelim tanismamiza ve av maceramiza'guzel olanda bu bence,harika birgun gecirdik,guzel baliklar tuttuk,metin abinin o guzel mezgitide cabasi tabiki...senle mercan tutarak yaristik iste ) sizlerle tanismaktanda vakit gecirmektende cok buyuk keyif aldim,iyiki varsiniz Okan abi,Metin abi...sevgiler herkese
dostum....
senın guzellıgın sayesınde bızde harıka bır ınsanla tanısmıs olduk... senı tanıdıgımıza bende çok mutlu oldum emın ol metınde... bundan sonrakı avlarda senı yanmızdan ayırmayız bılgın olsun) senıde kadromuza ddahıl ettık..... senın guzel dostlugun yeter be kardesım...bu arada namussuz barakudanın altını deldıgı yasatmamı tamır ettım)) artık sansı yok ..
elıne yuregıne saglık kardesım ...
yenı avlarda görusmek dılegı ıle