Alıntı:
delvel tafarından gönderildi
herzamanki gibi güzel bir av olmuş.
tüm ekibi kutlarım
|
Teşekkürler Veli kardeşim.
[quote=alpargun35;77830]Kaptanım,maşşallah av bereketli geçmiş,afiyet olsun,rastgele.[/QUOT
Teşskkürler Cem kardeşim.
Alıntı:
santor tafarından gönderildi
Süleyman bey ekibinizi tebrik ederim..güzel av olmuş
hava da güzelmiştir ne güzel 
|
Evet havada çok güzeldi. teşekkür ederim.
Alıntı:
The Lunatic tafarından gönderildi
Mercan tam bir Fora Serkan klasiği. Hatırlarsan Süleyman Abi kurban bayramında gittiğimiz avda hepimiz izlemiştik onun tuttuğu o hormonlu mercanları
|
Evet uğur kardeşim biz hala FORAN'nın zaman zaman çektiği balıkları seyrediyoruz.
Alıntı:
dilki tafarından gönderildi
süleyman abi gerçekten güzel bir gündü bol kahkahalı (tabi sizler için) ve güzel çaylı bir gündü.Tabi sabahtan itibaren üzerime oynayan arkadaşları saymazsak  Bugün gerçekten performansıma şaşırdım ama güzel ortamımızda onuda unuttum  Serkan ve saimle tanışmakta çok güzeldi.Böyle günlerin sürekli tekrarlanması dileğiyle teşekkürler Karabulut Kaptan....
|
Ufuk kardeşim benim içinde çok güzel bir gündü.Tabii o ortamlarda zaman zaman arkadaşlar birbirinin üzerine oynarlar. o da onun zevki... o günde sana rastladı. Bunun öbür haftalarıda var.
Alıntı:
Kamil ESEN tafarından gönderildi
Maşallah maşallah.Siz tam anlamıyla voleyi vurmuşsunuz.Kaptanım ben gelinceye kadar bişey kalmıyacak orlarda  Şansınız daim olsun,Rastgelsin..
|
Teşekkürler Kamil kardeşim, ben senin için kıyı köşelerde ayırıyorum. Sen gelince onları avlıyacağız.
Alıntı:
mehmetulas tafarından gönderildi
süleyman abicim ekiparkadaşlarına ve sana tebrikler
çok güzel bir gün geçirmişsiniz
avlarınızın daim olması dileği ile iyi günler.....
|
Teşekkürler Mehmet kardeşim. Sizlerle de güzel avlar geçiriyoruz.