Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-04-2010, 06:55   #25
Necati ARAT
Kaptan

Alıntı:
aacaipman tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
o kadar guvenlige ragmen benim tekneyi ne yapip edip bulup resmini cekmisler...yani Necati kardes senin paparazzilerden de kacilmiyor hani
Alıntı:
aykons tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yapımı tamamlandığında görmüştüm resimleri daha önce, demek almak size nasip olmuş hayırlı uğurlu olsun
Alıntı:
denizkızı35 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Nectibey Hayırlı olsun
Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
necati bu tekneyi alıp kararesi götürüp kıyıdan olta atıcakmış.biliyonmu volkan

neyse necati beni deniz tutuyo bu tekneye binmem süleyman kaptanın teknesi çok daha güzel en azından rahat rahat çay demliyoz

sen al o teknenle ısparoz tut
Alıntı:
aacaipman tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
eh iste Hasan Abi artik Karareis organizasyonunda siz kiyidan pasalari cekerken Necatide bu tekne ile havai fisek gosterisi ile sizi destekler kiyidan cipura,tekne den havai fisek show...iste Pasa Team...
sevgi selam herkese...
Alıntı:
ibrahimz35 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Necati kardeşim, insan o tekneye binince acaba aklına balık tutmak gelir mi?????
Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ya arkadaşlar insan o tekneye bindiğinde sıkılır yaa... çünkü birincisi, denizde olduğunu hissetmezsin. ikincisi her tarafta aşcılar garsonlar vs. üçünçüsü zatan yalnız olamazsın misarirler konuklar vs.Teknede bile bir resmiyet.Yok yaaaa bana göre değil. Necati sen onu güle güle kullan. benim takam bana yeter...
Alıntı:
yenal45 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
necati abi hayırlı olsun nezaman gidiyoruz mazotun ben de diyecem ama 1 ton dan fazla yakar bu: ama sana feda olsun

Tatlı mesajlarınız için teşekkürler..
Yüzünüze birazcık tebessüm katabildi isem ne mutlu bana ..
Kalın sağlıcakla..
Necati ARAT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla