Bende bu konu hakkında düşüncelerimi belirtmek istiyorum ben şahsen üye olmayanlarında sitedeki bilgilere ulaşması taraftarıyım aynı Sayın Bilgehan Sarp beyin sitesinde olduğu gibi ama kötü niyetli insanları engellemek için yapılacaksa bunada hayır demem alınacak kararlara saygılı olurum ve şöyle bir önerim olur belki belli bir süre siteyi ziyaret etmeyen ve her ne şekilde katılımcı olmayanların üyellikleri iptal olabilir katılımcı derken bu sadece bilgi aktarmak olmamalı çünki bizlerden balığa yeni başlamış arkadaşların öğrenmek isteyecekleri bilgiler olabilir bu arkadaşlarda soru yönelterek katılımcı olabilirler ayrıca Serkanın bu konuyu dile getirmesi çok doğru kötü niyetli arkadaşları belli bir şekilde siteden uzaklaştırmak gerek biz balıkcı dostlara yardım etmek yada bizlerden daha bilgili arkadaşlardan yardım almak için bu siteye üyeyiz birlikten güç doğar sloganımızla buradayız güzel dostluklar kurmak için buradayız kendimizi kullandırmak ve sömürtmek için değil yanlışlarımız yok mu tabiki olacak bu yanlışlarımızı birbirimize danışarak bilgilerimizi birleştirerek düzeltmek amacımız zaten diye düşünüyorum.
|