Yalnız Mesajı Göster
Eski 20-04-2010, 09:15   #12
Necati ARAT
Kaptan

Alıntı:
Kamil ESEN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Herşey çok güzel gidiyor.İnşallah sonu daha da güzel olur.Sayenizde arkadaşlar teşekkürler.
İşaalllah güzel olacak..
Ben teşekkür ederim abim desteklerin için..

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bundan sonra inşallah allahın izniyle hava muhalefetine maruz kalmazsak çok güzel bir dostluk ve tanışma organizasyonu gerçekleştirmiş olacağız
herkese teşekkür ediyorum
Evet abi önemli ..

Bu yanardağın patlaması, gelen bulutlar ve fırtına olayı bizleri sarsmaz..
şimdilik Cumartesi Öğlenden, Pazar Öğlene kadar güzel bir hava görünüyor..

İşaalllah değişiklik olmaz..

Alıntı:
dogan.35 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili necati abiminde yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim..... Videolu olarak açık bir şekilde karareis organizasyon alanına nasıl gidilieceği hakkında bir çalışma sunmaya çalıştım umarım tüm balık sevdalılarına yardımcı olabilmişimdir.... Kamil abiminde söylediği üzere umarım sonunda çok güzel bir gün olması tek temennimiz.... Hem sohbet hem dostluğun olduğu çok güzel bir organizasyonu hep birlikte yaşayacağız nasip kısmetse havalarda müsade ederse balığımızda alıcaz inşallah .... Herkese şimdiden RASTGELSİN gönüller bir olsun yeterki .... Sağlıkla kalın organizasyonda görüşmek dileğiyle....
Doğan kardeşim emeklerine sağlık..
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ..
Bu mutluluğu hep birlikte paylaşacağız..
Sloganı hatırlatmama gerek yok sanırım..
Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Necati abim emeklerin için ne kadar teşekkür etsek azdır. Ellerine kollarına sağlık, tabii videolu tarif için Doğan abiminde hakkını yemeyim onada çok çok teşekkürler...
Taygunum ne demek..
Bizler dostlarımız için en iyi şekilde elimizden geldiğince yardımda bulunmakdan mutluluk duyan insanlarız..
işaallah herşey sizlerin bizlerin bisaffirlerimizin katkıları ile çoook güzel olacak..
Alıntı:
DzzY tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ellerinize sağlık abiler gerçekten çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz..
Doğan abiminde diline ve emeğine sağlık
Ne demek Anılım ben teşekkür ederim..
Necati ARAT Çevrimdışı