27-04-2010, 15:02
|
|
Kaptan
|
|
|
Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi
Bu org. emeği geçen herkezi kutluyorum.Bir org. bu kadar güzel orgineze edilir.Eleştiri yapılacak hiç bir noktası olmayan, sanaldaki dostluğun reele taşınmasına vesile olan,bu org. da emeği geçen tüm arkadaşları tekrar tekrar kutluyorum..
|
Süleyman abim sanada biz teşekkür edelim..
Bahar ve Gökhan kardeşimizi alıp gelerek bizleri sevindirdin..
Kal sağlıcakla..
Alıntı:
Doğan ÖZCAN tafarından gönderildi
Değerli rastgelsin ailesinin katılan ve katılamayan tüm dostlarına her türlü destekleri için teşekkür ederim...
Organizasyonumuz hayırlısıyla güzel bir ortamda dostluk ve sevgi ile gerçekleşti. Güldük eğlendik semaver yanında çayımızı içtik....
Ayrıca farklı sürprizler yaşandı... Yani uzun lafın kısası harika bir gece ve gündü bizler için.... Bizler PAŞA TEAM olarak yolculuğumuzu birlikte tamamladık... Ve kıyıda çok değerli insanlarla tanıştık ... Böylesine daha nice güzel insanlarla nice güzel organizasyonlar hepimize nasip olsun inşallah.... Balık yönünden evet havanın biraz etkeni vardı fakat geçirdiğimiz günün güzelliği hayal kırıklığı yaşamamıza engel oldu....
"TEŞEKKÜRLER RASTGELSİN AİLESİ"
|
Doğanım sanada ben teşekkür ederim..
İyiki varsın..
Muratım çok teşekkürler..
Her nekadarda Tekne Balıkcısı olsan işlerine rağmen erkenden gelip kendini gösterdin beni onurlandırdın..
O zaman bizde bir zaman seninle tekne avına çıkmamız farz oldu..
En kısa zamanda beraber v yapmamız dileklerimle..
|
|
|