Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-04-2010, 18:20   #39
Aydın35
Tayfa

Aydın35 kullanıcısının avatarı

bende uzun uğraşlar sonucu c.tesi gecesi 2 gibi avlağa ulaşmayı başardım.(tekerleğimiz patladı tamircide oyalanmak zorunda kaldık ALLAH tan izmirden daha tam çıkmamıştık gün içerisinde arkadaşalarımın hepsi çalıştığı için alışverişimizide geç vakite bırakmıştık )Bütün bunlar üst üste geldi.Avlağımıza vardığımızda Hasan abimizin hoşgeldiniz tebessümü ile karşılaştık saolsun takım yapmamızdan tutunda kancaya yem nasıl takılır gece karanlığında bile bizi bilgilendirdi.Ertesi günü Site yöneticisi Mesut abimizle tanışma fırsatı buldum Hasan abimizin de dediği gibi gerektiği zmn organizasyon yapılacağında elinde bulunan 3 adet jenarötörü bile kullanmamız için vereceğini belirtti çok yardımsever saolsun.Yanlız çoğu abilerim ve kardeşlerim Aileleri ile geldiğinden pek gidip rahatsız etmek istemedim.Bazı yanlış anlaşılmalar sonucuda Necati abi ve bir çok saygıdeğer abimizle tanışma fırsatını saniyelerle kaçırdım fotoğraf çekiminede yemekte olmamdan dolayı katılamadım ama olsun daha çok org.lara gelicem inşallah herkesle tanışıp kaynaşıcam.Ayrıca ertesi günü arabamızın aküsü bitti Hasan abim saolsun hızır gibi yetişti takviye kablosunu verdi.Bu arada araba otomatik vurduramadıkta Hemen sol yanımızda 45 plaka Beyaz Broadway sahibi abimizede( ismini bilmediğim için böyle hitap ettim kusura bakmasın )araba konusunda yardımları için teşekür ederim.Sonuç itibarı ile hiç balık tutamasakta ogün bence orda olmak o insnaların varlığını bile hissetmek benim için güzeldi herkese teşekür ederim.
Kan Grubu 0 Rh(+)
Aydın35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla