Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-04-2010, 20:19   #3007
musty
Kaptan

musty kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Aydın35 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hemen abi sen iste yeterki hele o trofelerin hikayesini bir güzel anlatıcaksan semaveri masaya yanaştırayım abi
semaver büyük olsun kardeşim ilk 2.500gr lık nasıl geldi biliyormusun Aydın kardeşim ilk başta bi cırt cırt sesi geldi fakat dedim herhalde yosuna takıldı daha sonra çekmeye başladım rapaladedim kayanın arasına girdi gelecek gibi değil büyüklerimden hep dinlerdim sinarit geldimi sanki beton çekiyorsun baktım yok dedim tekrar bu takıldı kopartırcasına çektim bir an boşluk oldu başladım çekmeye ayna gibi parlıyor tamam dedim yakaladım sinariti ikinci daha bilinçli oldu kardeşim taktım düşük devire getirdim balığı dönüş yolunda artık Allah bereket versin dedim yeter tam dönüyorum bir şey fişekliyor sabahta kılıç gördüm 5-6 kez fişekledi kardeşim motoru durdurasıya kadar bel kemerini takasıya kadar nasıl fişekliyor kardeşim kılıç dedim bu makina şarkı söylerçesine ses çıkarıyor kardeşim en sonunda taktım yine ağır devire başladım çekmeye bir gördüm balığı zaten bende kaybettim kendimi inan ben boyle birşey az yaşadım yaşamadım gibi bir akya bir orkinos kaçırdım kardeşim oyüzden bunu da içeri alınca başladım bağırmaya bir kusmaya başladı balık kaya balıkları kalamarlar sonra zaten direk araba